primary_black_rgb-01

F-Secure: Protection Service for Business


F-Secure er et finsk IT-sikkerhedsfirma, som i over 28 år har hjulpet folk verden over med at beskytte sig mod it-kriminalitet. Med base i Norden er F-Secure en teknologisk markedsleder inden for it-sikkerhed til både virksomheder og private.  F-Secures sikkerhedsløsninger er adskillige gange blevet kåret som ’Bedst i test’ af uafhængige analyseinstitutter og leverer it-sikkerhed til størstedelen af operatørerne i Norden
.

Protection Service for Business er ideel for dig, som ønsker at være fuldt beskyttet mod beskyttelse mod alle former for malware, virus, spyware, spam, applikationskontrol, browsing- samt email-beskyttelse, uanset om du er hjemme eller på farten. Med cloud-løsningen, slipper I for udgifter til ekstra hardware, idet alt administreres direkte i skyen og kan tilgås overalt. Protection Service for Business beskytter alle former for endpoints – fra pc og servermiljøer til mobile enheder, så du kan føle dig helt sikker med hele din enhedsflåde.

For at lette din hverdag har F-Secures Protection Service for Business  et integreret patch management-system, som understøtter mere end 2500 forskellige tredjepartprogrammer og sikrer, at softwaren altid er patchet og up-to-date, så dit it-miljø altid forbliver trygt og sikkert.

Endvidere indeholder Protection Service for Business F-Secures nyeste løsning til beskyttelse af mobile enheder: Freedome for Business. Freedome for Business krypterer al trafikken til og fra den mobile enhed gennem en VPN-forbindelse, antivirus, datafortrolighed og anonymitet til at beskytte medarbejdernes mobile enheder i en enkel og intuitiv tjeneste, som er kompatibel med de førende MDM-løsninger på markedet, så du sikkert og nemt kan udrulle løsningen i dit miljø.

Hele løsningen administreres og overvåges i én enkel og brugervenlig administrationsportal, som sikrer et hurtigt overblik over alle virksomhedens enheder, samtidig med at der kræves et minimum af tid til at vedligeholde løsningen – ligesom hele løsningen også trygt kan overlades i hændernes på A-one Solutions, som vil administrere løsningen for jer, så du trygt kan læne dig tilbage og gøre det, som du er bedst til.

 

F-Secure: Protection Service for Business

  • Prisvindende beskyttelse; kåret til bedst i test flere år i træk.
  • En af de største udbydere af IT-sikkerhed i Norden.
  • Backend er placeret i Norden under-EU lovgivning.
  • Løsningen beskytter alle arbejdsstationer, filservere og mailservere samt mobile enheder.
  • En løsning, som du selv kan vælge at håndtere eller lade A-one Solutions administrere for dig.
  • Komplet beskyttelse mod alle former for malware, virus, spyware, spam, samt firewall, applikationskontrol og web/browsing-beskyttelse samt email protection.
  • Løsningen har et fuldt patch management-system til administration af opdatering af tredjepartssoftware til både pc og servere – således at din sikkerhed altid er up-to-date.
  • F-Secures prisbelønnede DeepGuard cloud-teknologi sikrer konstant beskyttelse, uanset om du er på internt netværk eller på farten.
  • Brugervenlig administrationsportal og udrulning, som sikrer et hurtigt overblik samt kræver et minimum af tid til vedligeholdelse.