EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER

TRUSLEN ER VIRKELIG

Hackerne giver ikke op. Truslen mod jeres virksomheds it-sikkerhed er reel, den er overhængende, og den vokser.

Der er mange måder at bryde virksomheders forsvarsværker på, men web-applikationer er uden sammenligning den mest sårbare del af jeres netværk. Kun konstant scanning og ubønhørlig kontrol kan hjælpe jer med at finde sårbarhederne før alle andre.

Det er her, F-Secure Radar kommer ind i billedet.

BEST PRACTICEGARANTI MED MANAGED SERVICES

F-Secure Radar Managed Services hjælper virksomheder med at udnytte deres sårbarhedsscannings- og administrationsløsning optimalt. I får en service, der er skræddersyet til netop jeres behov, så I kan slappe af i tryg forvisning om, at I følger best practice. Det betyder, at I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning og overlade håndteringen af sårbarheder til eksperter.

F-Secure Radar Managed Services hjælper virksomheder på tre forskellige måder:

  • Outsourcet administration af jeres F-Secure Radar Security Center og af scanninger
  • Sårbarheder håndteres af eksperter med direkte kontakt til jeres systemejere
  • Regelmæssige rapporter og statusmøder målrettet til jeres it-team og interessenter.

F-Secure Radar er en avanceret virksomhedsløsning, der kan scanne for og håndtere sårbarheder, og som giver jer de værktøjer, I skal bruge til at få overblik over og bekæmpe it-sikkerhedsrisici. F-Secure Radar hjælper mellemstore og store virksomheder med at identificere og udbedre kendte sårbarheder på enhver platform og i enhver web-applikation.

KOMPLET TRUSSELSHÅNDTERING

F-Secure Radar opdager svagheder og trusler øjeblikkeligt, hvilket styrker netværks- og applikationssikkerheden og sikrer, at myndighedernes krav bliver overholdt. Samtidig forbedres sikkerhedsstyringen takket være uovertruffen central rapportering og dybtegående analyse.

Bedre overblik

En kortlægning af alle systemaktiver giver komplet overblik over sikkerhedssituationen. Intet system er for stort – F-Secure Radar kan skaleres op i takt med, at virksomheden vokser.

Effektiv sikkerhedsstyring

Du kan effektivt overvåge sårbarheder med automatiserede, planlagte scanninger. Du kan nemt tildele, styre og spore alle sikkerhedsproblemer i samarbejde med systemadministratorer, udviklere, auditører mm. og beslutte, hvilken medarbejder hver enkelt sag skal uddelegeres til.

Nem tilpasning af rapporter

Standardiserede rapporter kan tilpasses og automatiseres i en række formater til alle typer modtagere.

Løbende forbedringer

F-Secure Radar bliver automatisk opdateret og forbedret og er forberedt til smidig integration med tredjepartsløsninger via F-Secure Radar API.

Lokal tilstedeværelse og overholdelse af EU-regler

I kan glæde jer over lokal support fra F-Secure i Norden, Tyskland og Frankrig. Samtidig lever F-Secure Radar op til EU’s regler og opfylder brancheorganisationen PCI’s krav til ASV-godkendt sårbarhedsscanning.

F-Secure Radar på jeres måde

I kan køre sårbarhedsscanninger fra en sikker SaaS i skyen eller som en løsning, I selv hoster bag jeres virksomheds firewall.

DET FØRENDE NAVN INDEN FOR SÅRBARHEDSSCANNING

F-Secure Radar tilbyder overlegen sårbarhedsscanning i kraft af sit intuitive kontrolpanel og robuste scanningsmotorer, der altid er opdaterede.

Kontakt A-OS allerede i dag og hør mere om F-Secure