Et usædvanligt samarbejde mellem restaurantkæden Pincho Nation og it-leverandøren A-One Solutions sætter nye standarder for leverandørsamarbejde.

Microsoft Teams er den samarbejdshub i Microsoft 365, der forener personerne, værktøjerne og indholdet, som gør dit team mere engageret og effektivt. Og når vi taler effektivitet kan vi ligeså godt tale om de smarte funktioner eller tastaturgenveje der findes i Teams.

Office 365-planer til virksomheder er nu Microsoft 365-planer til virksomheder. Nyt navn, samme gode værdi, samme pris.

Da der er stigende trusler omkring misbrug af Office 365 konti, anbefaler vi at man skruer op for sikkerheden.

I dag er det desværre ikke nok blot at, logge på med e-mailadresse og password. Et kompleks password er et skridt i den rigtige retning, men ikke nok. Det er simpelthen for let at aflure eller få fat i, derved er vejen banet til dine mails og data.

Har du kontrol over dine Office 365-data? Har du adgang til alle de ting, du har brug for?
Hos A-one Solutions, hører vi tit svaret: “Selvfølgelig har jeg det” eller “Microsoft tager sig af det hele.”
Men hvis du virkelig tænker det igennem – er du så sikker?

Datatilsynet skærper sin praksis om kryptering. I 2019 gælder der nye krav til private virksomheders kryptering af e-mails.

Oplev totalt ejerskab af omkostninger og sikker drift. Og ikke mindst en nem skalering af din forretning og drift. Slut dig til iværksættere, offentlige myndigheder og hovedparten af de største virksomheder, der anvender Microsoft Azure i dag.

Lad os belyse hvilke fordele du får ved at blive en del af A-one Solutions…

Er din virksomhed på udkig efter at styrke og stabilisere kommunikationen? Strømlin din kommunikation med Ant…

Husk at følge os på LinkedIn eller Facebook, hvor du også kan finde nyheder og nyttige informationer indenfor it verdenen, leveret af A-One Solutions.

Du kan se vores link til vores sociale medier her i teksten eller i bunden af siden.