Cloud/Hosting


Vi er specialister i Cloud og Hosting. På begge områder er vi partner med Microsoft og har de bedste forudsætninger for at rådgive dig om det rigtige valg.

Hardware & Software


Brug vores personlige rådgivning når du skal købe ny hardware eller software. Eller handel hurtigt og enkelt via vores webshop, vel vidende at vi er bagved.

Print


Med den rigtige print løsning, holder du dine omkostninger på et minimum – lad os gennemgå din nuværende løsning og få vores forslag til forbedringer.

Office 365


Skal det være en Office pakke eller skal det være Office 365 med Exchange, Skype for Business, SharePoint, One Drive for Business og hele 5 Office installationer?

Drift & Support


Lad os varetage driften at din IT løsning og den løbende support af dagligdagen små udfordringer. Vi hjælper hurtigt og enkelt og kommer gerne til dig.

Sikkerhed


At have den rigtige sikkerhed er ikke længere ensbetydende med Antivirus beskyttelse, men meget mere. Mange udfordringer skyldes menneskelige handlinger.

Rådgivning


Ethvert samarbejde med os indeholder vores rådgivning, både på det tekniske og strategiske niveau, men også på det menneskelige.