F-Secure: Protection Service for Business

I dag bruger virksomheder flere enheder over flere forbindelser end nogensinde før. Netværkets omkreds er ikke længere blot kontoret, men er udvidet til, hvor dine kollegaer måtte være.

Det kan være svært at være på forkant med cybersikkerhed, når antallet af angreb fordobles årligt og samtidig bliver mere raffinerede.

Derfor er det vigtigere end nogensinde at dine installerede softwareprogrammer altid er opdaterede med de seneste sikkerhedsopdateringer, udsendt af de enkelte softwareleverandører.
F-Secures Protection Service Business giver dig:

Fuld patch management


System til administration af opdateringer til mere end 2500 forskellige softwareprogrammer.

Den bedste beskyttelse


Kåret som bedste beskyttelse flere år i træk i de største sikkerhedstest.

F-Secure Deepguard


Teknologi, der sikrer den bedste endpoint-beskyttelse mod bl.a. cryptoware og botnet.

En overskuelig administrationsportal


Udrulning af sikkerhedspolicies og -opdateringer på alle enheder.

Lavt ressourceforbrug


Minimal påvirkning af de enkelte enheder.

Dækning af alle enheder


Dækker PC, Mac, fysiske og virtuelle servere, samt mobile enheder som IOS og Android.

Dine muligheder med F-Secure endpoint-beskyttelse:

F-Secure Protection Service for Business er en komplet, brugervenlig It-sikkerhedsløsning til alle jeres endpoints dvs. PC, MAC og alle servere.

Protection Service for Business er beregnet til virksomheder, der kræver enestående sikkerhed til alle klienter – uanset hvor de tager hen – og samtidig gør det så nemt som muligt at administrere og kontrollere forskellige miljøer med flere enheder.

F-Secure: Protection Service for Business

  • Prisvindende beskyttelse; kåret til bedst i test flere år i træk.
  • En af de største udbydere af IT-sikkerhed i Norden.
  • Backend er placeret i Norden under-EU lovgivning.
  • Løsningen beskytter alle arbejdsstationer, filservere og mailservere samt mobile enheder.
  • En løsning, som du selv kan vælge at håndtere eller lade A-one Solutions administrere for dig.
  • Komplet beskyttelse mod alle former for malware, virus, spyware, spam, samt firewall, applikationskontrol og web/browsing-beskyttelse samt email protection.
  • Løsningen har et fuldt patch management-system til administration af opdatering af tredjepartssoftware til både pc og servere – således at din sikkerhed altid er up-to-date.
  • F-Secures prisbelønnede DeepGuard cloud-teknologi sikrer konstant beskyttelse, uanset om du er på internt netværk eller på farten.
  • Brugervenlig administrationsportal og udrulning, som sikrer et hurtigt overblik samt kræver et minimum af tid til vedligeholdelse.

F-Secure er et finsk IT-sikkerhedsfirma, som i over 28 år har hjulpet folk verden over med at beskytte sig mod it-kriminalitet. Med base i Norden er F-Secure en teknologisk markedsleder inden for it-sikkerhed til både virksomheder og private.  F-Secures sikkerhedsløsninger er adskillige gange blevet kåret som ’Bedst i test’ af uafhængige analyseinstitutter og leverer it-sikkerhed til størstedelen af operatørerne i Norden.

Protection Service for Business er ideel for dig, som ønsker at være fuldt beskyttet mod beskyttelse mod alle former for malware, virus, spyware, spam, applikationskontrol, browsing- samt email-beskyttelse, uanset om du er hjemme eller på farten. Med cloud-løsningen, slipper I for udgifter til ekstra hardware, idet alt administreres direkte i skyen og kan tilgås overalt. Protection Service for Business beskytter alle former for endpoints – fra pc og servermiljøer til mobile enheder, så du kan føle dig helt sikker med hele din enhedsflåde.

For at lette din hverdag har F-Secures Protection Service for Business  et integreret patch management-system, som understøtter mere end 2500 forskellige tredjepartprogrammer og sikrer, at softwaren altid er patchet og up-to-date, så dit it-miljø altid forbliver trygt og sikkert.

Endvidere indeholder Protection Service for Business F-Secures nyeste løsning til beskyttelse af mobile enheder: Freedome for Business. Freedome for Business krypterer al trafikken til og fra den mobile enhed gennem en VPN-forbindelse, antivirus, datafortrolighed og anonymitet til at beskytte medarbejdernes mobile enheder i en enkel og intuitiv tjeneste, som er kompatibel med de førende MDM-løsninger på markedet, så du sikkert og nemt kan udrulle løsningen i dit miljø.

Hele løsningen administreres og overvåges i én enkel og brugervenlig administrationsportal, som sikrer et hurtigt overblik over alle virksomhedens enheder, samtidig med at der kræves et minimum af tid til at vedligeholde løsningen – ligesom hele løsningen også trygt kan overlades i hændernes på A-one Solutions, som vil administrere løsningen for jer, så du trygt kan læne dig tilbage og gøre det, som du er bedst til.