Bliv bedre til at samarbejde, så I sammen kan opnå mere – Microsoft 365 gør det nemmere end nogensinde.

Fordele med Microsoft 365

Opbyg din virksomhed med stærkere forbindelser til kunderne, planlæg og administrer aftaler med kunderne. Optimer dine handelsprocedurer.

Beskytter dine data på tværs af pc’er, telefoner og tablets. Kontrollér og administrer adgangen til følsomme virksomhedsoplysninger.

Microsoft 365 sikrer, at medarbejdere kan arbejde undervejs og har forbindelse til mail, kalendere og data – selv offline. Når forbindelsen genetableres, synkroniseres deres filer og indbakke automatisk.

Sikreste Windows nogensinde – få opgradering til Windows 10 Pro fra Windows 7, 8 og 8.1 Pro. Garanti for 99,9 % oppetid samt online- og telefonsupport.

83% af vidensmedarbejdere er afhængig af teknologi for at kunne samarbejde og 35% bruger stadig e-mail når de deler filer. *

61% af medarbejdere mener, at effektive virksomhedsværktøjer gør dem i stand til at levere hurtigere service*. Uden de rigtige værktøjer vil mobile arbejdere muligvis ikke kunne reagere hurtigt på kunder og forblive produktive uden for kontoret.

Designet til din virksomhed

Skab den bedst mulige virksomhed med en teknologiløsning, der er designet til voksende virksomheder som din.

Microsoft 365 Business er en integreret, skybaseret løsning, der forenkler it, forstærker din datasikkerhed og holder medarbejderes enheder opdaterede med det seneste fra Windows 10 og Office 365. Skab dit bedste arbejde med intelligente værktøjer, der er indbygget i Office.

  • Få arbejde fra hånden med mail og kalender i virksomhedsklasse.
  • Tilgå dine filer overalt med fillagring online.
  • Integrer nemt med andre ofte brugte apps og løsninger.
  • Administrer og opdater pc’er og enheder hurtigere og lettere end nogensinde før direkte fra Microsoft 365.

Læs meget mere hos Microsoft

Kom i gang med det samme – vi hjælper dig i mål!