”Vi har i både overgangs- og driftsfasen oplevet A-One Solutions som en særdeles imødekommende og fleksibel hostingpartner. Tilbuddet var pænt udspecificeret og overskueligt og selve migreringen fra vores gamle platform foregik med minimal gene for vores brugere. Efterfølgende har vi oplevet at supportsager besvares og løses hurtigt af udelukkende høflige og kompetente medarbejdere

Jacob Sivertsen, Projektleder – F.J. Poulsen’s Anlægsgartneri A/S

”Vi har netop indgået en aftale med A-one Solutions om, at de skal hoste vores IT. For os har sikkerhed og mobilitet været nogle af overskrifterne i valg af løsning. Dernæst har det været vigtigt at A-one Solutions løfter og varetager hele migreringen til den nye løsning, så vi kan gøre det vi er bedst til ”at sælge en god kop kaffe”

Hos Kaffemøllen har vi travlt og har netop åbnet afdeling i Jylland og det uden at have IT i tankerne, for med den nye løsning kan vi vokse forretningen, uden at tænke på IT.

Kom gerne forbi til en kop rygende varm kaffe og hør hvorfor jeg kan anbefale A-one Solutions.”

Claus Clausen, Medejer – Kaffemøllen A/S

”Rigét har haft et langvarigt samarbejde med A-one Solutions. Det startede med helt almindelige support opgaver, som hurtigt blev til en outsourcing af IT-driften. Senere er alt blevet lagt over til A-one Solutions, som i dag hoster hele vores IT-løsning.

Vi har valgt at outsource vores IT, hvilket betyder at servere og mail er placeret hos A-one Solutions i deres datacenter. Herud over varetager A-one Solutions vores drift og alle typer for support opgaver.

For os er det vigtigt af kende personerne under IT-kasketterne og det er vigtigt at de kender os. Vi er ikke blot et nummer og A-one Solutions eller rettere Peter og Lars kender vores behov og ikke mindst den skræddersyede løsning vi arbejder med i hverdagen. Det giver den tryghed vi har brug for i Rigét.”

Peter Baldstrup, Direktør & Partner – Rigét A/S

”Hos Censea ”løfter vi bogføring til et ledelsesværktøj” og derfor er det vigtigt, at vi kan have fokus på vores kunder og ikke vores IT. Derfor har vi valgt A-one Solutions til at varetage vores IT, så vi kan koncentrere os om kunderne.

Vi har valgt en løsning med fjernskrivebord, som gør, at vi kan arbejde uanset hvor vi befinder os. Det er klart en fordel, at vi kan sidde hos en kunde og arbejde, lukke ned og forsætte tilbage på kontoret, direkte hvor vi slap – uden at skulle gemme på USB-nøgle eller lignende.

Datasikkerhed er meget vigtigt for os, da vi jo omgås fortrolige oplysninger fra vores kunder – derfor var A-one Solutions rådgivning vigtig i beslutningsprocessen.

Jeg kan kun anbefale A-one Solutions…”

Jan Drøscher, indehaver – Censea Consulting