Kom på kursus og bliv “klædt på” til at gennemføre et persondataforordnings projekt i din virksomhed.

Som mindre eller mellemstor virksomhed kan det være svært at få et overblik over de nye regler i EU’s persondataforordning. Og ikke mindst, hvordan mangør virksomheden klar til atoverholde reglerne fra maj 2018.

Derfor har vi sammensat et kursus, som giver deltagerne den fornødne viden om persondata-forordningen til i praksis at kunne gennemføre hele processen fra start til slut.

Vi laver i løbet af kurset små øvelser, hvor deltagerne skal identificere forskellige typer af personoplysninger, lave risikovurdering, procedurer osv. så de får afprøvet deres nye viden i praksis.

Tilmeld dig allerede i dag

Kurset indeholder

Kortlægning af data – sådan kortlægger du personoplysninger i virksomheden og får opbygget en fortegnelse.

Politikker og procedurer – sådan udarbejder du de nødvendige politikker og procedurer til behandling af personoplysninger.

Risikovurdering – sådan laver du en risikovurdering af personoplysninger, så de bliver opbevaret og behandlet korrekt.

Juridiske dokumenter – hvilke juridiske dokumenter er der behov for i virksomheden? – F.eks. samtykkeerklæring og databehandleraftale.

Persondata i praksis

Kurset uddanner deltagerne, så de er i stand til at gennemføre et ”persondataforordnings projekt” i virksomheden. De får den fornødne viden og de rigtige værktøjer til at komme i mål med projektet inden maj 2018. Vi arbejder med ”learning-by-doing”, så de får praktisk erfaring med hjem fra kurset.

Hvem bør deltage i kurset?

Kurset er rettet mod dig, som har fået et overordnet ansvar for at gøre virksomheden klar til persondataforordningen. Vi klæder dig på til at gennemføre projektet – uden at du behøver at være specialist i persondata eller it-sikkerhed.

Materialer

På kurset får du udleveret materiale og ’opskrift’ til at gennemføre projektet trin-for-trin. Materialet indeholder alt, hvad vi gennemgår på kurset samt projektplan, skemaer, tjeklister osv.

Underviserne

Gabriel L. K. Martiny

Gabriel er advokat (L) hos WTC advokaterne og beskæftiger sig primært med persondata, ansættelsesret, immaterialret og procesret. Inden for området persondataret rådgiver Gabriel om interne og eksterne politikker, databehandleraftaler og samtykkeerklæringer og assisterer virksomheder med at komme i mål med den nye persondataforordning.

Ulrik Holm Nielsen

Ulrik er it-sikkerhedsspecialist og partner i Halftone og beskæftiger sig primært med undervisning af ledelse og medarbejdere i it-sikkerhed samt behandling af persondata. Ulriks speciale er at ”oversætte” teknisk og juridisk svært materiale og gøre det forståeligt for menigmand – herunder den nye persondataforordning.

Praktiske oplysninger

Program:

8.30 – 9.00 – registrering og morgenbrød

9.00 – 10.00 – introduktion til persondataforordningen – Gabriel

11.00 – 12.00 – kortlægning af data, en praktisk guide – Ulrik

12.00-12.45 – frokostbuffet og kaffe

12.45 – 13.30 – politikker, procedurer og juridiske dokumenter – Gabriel / Ulrik

13.30 – 14.00 – risikovurdering – Ulrik

14.00 – 14.05 – sammenfatning og afslutning

14.05 – fyraftens øl eller vand og spørgetid

Tid og sted

Kurset afholdes i AC Hotel Bella Sky Conference Center ved Bella Center i København.

I prisen indgår kaffe, te, morgenbrød og buffet i hotellets restaurant.

Kursusdatoer:

Fredag 8. december 2017 fra 9-14

Pris eksklusiv moms:

Kr. 6.996,-

Tilmelding på gdpr.halftone.dk

Er du interesseret i seminaret eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgschef Ann Buer Johansen på tlf.: 31  31 56 37 eller anj@a-os.dk.