Ved at lade os hos A-one Solutions være din eksterne IT-afdeling, får du mere tid til at fokusere på din forretning og det, du brænder for. IT-sikkerhed og en uovertruffen personlig support er det, vi er bedst til hos A-one Solutions. Kombinationen af de to ting og vores store fleksibilitet sikrer skræddersyede løsninger, hvor sikkerhed og effektivitet går hånd i hånd.

Vores løsninger giver dig således overskud til at være både mere fleksibel og mobil. Vi sørger nemlig for, at du kan have ”kontoret” med dig overalt og du behøver derfor ikke at være på din arbejdsplads for at kunne benytte de data, som ligger der.

Som kunde hos A-one Solutions sørger vi for, at du ikke skal bruge for meget tid på IT og at du heller ikke skal bruge penge på uforudsete udgifter til konsulenthjælp. Vi tilbyder dig total sikkerhed og en fuldstændig stabil IT-løsning, som altid giver dig adgang til dine data samt langt mere mobilitet, plus en personlig support i topklasse.

Alt dette følger med som standard. Hvad din løsning ellers skal bestå af, rent teknisk og servicemæssigt, det aftaler vi i samarbejde med dig, når vi har analyseret jeres behov. Tag et møde med os, hvorefter vi kan give et oplæg på en løsning, der tager hånd om det hele.